Bewaker van een luxe appartementencomplex in Bangkok, boeit een bewoonster en verkracht haar op brute wijze

BANGKOK:- De politie is op zoek naar een bewaker die deze week een vrouw in haar luxe condominium in de wijk Bang Khae in Bangkok zeer bruut zou hebben verkracht.

De 36-jarige Thaise dame,  zei dat de bewaker haar flat binnenstormde waarna hij haar handboeien omdeed en seksueel misbruikte.  Ze wist de kamer te ontvluchten en de politie te bellen.  Ze werden echter de toegang tot het appartement ontzegd, waardoor de bewaker tijd had om te ontsnappen.

De vrouw vertelde tegen de politie dat ze was teruggekeerd van boodschappen en op het punt stond haar kamer op de 7e verdieping binnen te gaan toen ze zich realiseerde dat ze de sleutel binnen had laten liggen.  Ze ging naar beneden om hulp te vragen aan de hoofdbewaker van het appartement.  De bewaker belde een slotenmaker, die de deur opendeed en vervolgens vertrok.

Later klopte de bewaker op de deur, toen zij de deur opende duwde hij haar met geweld het appartement, knalde de deur achter zich dicht en boeide haar. Hij waarschuwde haar géén kik te geven.

Ze vertelde tegen de politie dat hij haar had verkracht en toen in slaap viel, waardoor ze de kans kreeg om zich aan te kleden, naar beneden te rennen en de politie te bellen.

Zes Phet Kasem-politieagenten kwamen ter plaatse, maar werden de toegang door een receptioniste geweigerd.

Twee uur gingen voorbij voordat bewakingscamerabeelden werden onderzocht om te onthullen dat de verdachte de handboeien in de vuilnisbak had gedumpt.  De politie controleerde vervolgens het appartement van de bewaker, maar trof het leeg aan.

De vrouw  werd naar het Siriraj-ziekenhuis gebracht en zal later door de politie worden verhoord.

De politie heeft bij de rechtbank een arrestatiebevel voor de 40-jarige verdachte, genaamd Montree Yaikratok, aangevraagd.

Dezelfde man werd naar verluidt schuldig bevonden aan het verkrachten van een 15-jarig meisje in de provincie Sa Kaew in 2013. Hij werd in 2017 vrijgelaten uit de gevangenis.

De manager van het condominium verklaarde dat zij het beveiligingsbedrijf al drie jaar gebruikte en tot dusver geen klachten van bewoners hadden ontvangen.  De politie verwijt het beveiligingsbedrijf dat het het strafblad van de verdachte niet heeft gecontroleerd voordat zij hem in dienst namen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!