Betonnen viaduct overspanning raakt los en komt op de Rama II snelweg in Bangkok terecht, twee dodelijke slachtoffers gemeld

SAMUT SAKHON:- Twee mensen zijn om het leven gekomen en een derde raakte gewond toen gisteravond een balk van een viaduct op de Rama II Highway viel. Het gebeurde rond 20:30 uur in de buurt van de 34 kilometerpaal op de Rama II Highway, de Thon Buri-Pak Tho-weg, voor het Vibharam ziekenhuis.

Een enorme betonnen balk van ongeveer 10 meter lang en een gewicht van ongeveer vijf ton,viel op drie voertuigen die onder het viaduct door reden, dat voor onderhoud was gesloten.

Het enorme gevaarte landde direct bovenop een Chevrolet-personenauto en gedeeltelijk op een pick-up truck en een lege olietanker aan de kant van de snelweg naar Bangkok.

Een Thaise vrouw op de voorste passagiersstoel van de auto werd gedood.  De bestuurder werd door ooggetuigen uit de auto gehaald.  Vijf mensen die in de pick-uptruck reisden, ontsnapten ternauwernood aan verwondingen toen het beton de voorkant van het voertuig verpletterde.

Twee mannen die aan het viaduct werkten raakten gewond en één bezweek later aan zijn verwondingen.

De ineenstorting veroorzaakte een verkeersopstopping.  Automobilisten mochten alleen gebruik maken van de voorrijstroken.  Wegwerkers sloten de snelwegbanen af ​​uit angst dat het viaduct onveilig zou zijn.

Het snelweg departement had op 23 juni het oude viaduct gesloten voor onderhoud vanwege slijtage.

Het werd intensief gebruikt door grote vrachtwagens en het oppervlak was ernstig geërodeerd, op sommige plaatsen tot aan de stalen wapeningsstaven.  Eerder stond het onderhoud gepland voor eind deze maand.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: komchadluek
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: komchadluek.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!