Bestuurder minibus geeft het geschreeuw van een Russische toerist de schuld van auto-ongeluk in Rayong waarbij zeven Russische toeristen gewond raken

PATTAYA:- Een busje met tien Russische toeristen die van Pattaya naar de provincie Chanthaburi reden voor visumverlenging botste tegen een boom, daarbij liep een toerist een gebroken been op. De chauffeur zei dat hij geschrokken was van een schreeuwende toerist die meende dat hij in slaap viel.

De agenten van politiebureau Rayong brachten de 40-jarige bestuurder van het busje, khun Mongkol Srichand naar het politiebureau voor ondervraging. De crash vond plaats op de Sukhumvit Road in district Klaeng van provincie Rayong.

De minibus die tien Russische toeristen (acht mannen en twee vrouwen) van Pattaya naar de provincie Chanthaburi vervoerde, botste tegen een boom langs de weg, aldus de politie. 

De buitenlandse inzittenden zaten kort voordat ze door lokale hulpverleners werden gered in de auto gekneld. Een toerist, die niet kon worden geïdentificeerd, liep een beenbreuk op, terwijl zes anderen lichte verwondingen opliepen. Geen van hen was levensbedreigend gewond.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!