Bekende Thaise tv-acteur blijft onder arrest voor naar verluidt het neersteken van vriendin in Bangkok

BANGKOK:- De in Chonburi geboren 21-jarige bekende Tv-acteur Thanapat Thanachakulphisan alias  “Toy Toy” werd gisteren gearresteerd nadat hij zijn vriendin tijdens een heftige ruzie in zijn woning in Bangkok zou hebben doodgestoken.

Het lichaam van het 25-jarige slachtoffer, die werd geïdentificeerd als Khun Chatsaran Suwannakit, de politie vond het slachtoffer dood op de grond in een slaapkamer op de tweede verdieping.  

Tijdens een ruzie werd Chatsaran vele malen in haar borst gestoken, ze had minstens 20 steekwonden in haar borst en lichaam.

Khun Thanapat, die schittert in de Thaise BL-televisieserie “Why R U The Series”, zat in zijn huis naar verluidt met een geschokte uitdrukking op het gezicht op de functionarissen ter plaatse te wachten.  Een ongeveer 5 centimeter lang mes lag naast hem op de vloer.

De acteur zou omstreeks 22:00 uur aan de recherche  hebben verteld dat hij donderdagavond samen met zijn vriendin de nodigde wijntjes achterover had geslagen, toen er ruzie uitbrak over zijn werk in de entertainmentindustrie.  Ze gebood hem uiteindelijk het huis te verlaten en begon hem volgens hem te bedreigen met een keukenmes.

Volgens zijn verklaring aan de politie vreesde hij dat ze zichzelf zou steken, dus probeerde hij haar het mes te ontnemen, maar tijdens deze schermutseling stak hij het slachtoffer tijdens de worsteling dood.  Hij blijft bij zijn bewering dat het een ongeluk was, ondanks dat ze twintig keer was gestoken.

Aanvankelijk waren de ambtenaren niet overtuigd van zijn verklaring.  Hij is nu onder politiehechtenis voor verder verhoor.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Poh Teck Tung Foundation, Lad Prao 002 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Pattaya News

Eén gedachte over “Bekende Thaise tv-acteur blijft onder arrest voor naar verluidt het neersteken van vriendin in Bangkok”

  1. OMG!!! 20 keer in de buik gestoken en beweren het was een ongeluk de goede knul denkt hij speelt een een Thaise soap serie ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!