Bekend Thais internetidool valt parkeergarage personeel op Suvarnabhumi Airport aan

SAMUT PRAKAN:- Vandaag in de vroege morgen gingen er CCTV-beelden over het internet van een vrouw die een personeelslid op een parkeerplaats bij Suvarnabhumi Airport mishandelde, de aanvalster blijkt nu een bekend Thais internetidool te zijn.  De gewelddadige vrouw, die naar verluidt een psychische aandoening heeft, heeft zich rap bij de politie gemeld en het slachtoffer 20.000 baht smartengeld betaald om dit zaakje in de bekende doofpot te krijgen.

Het vrouwelijke internetidool, geïdentificeerd als de 25-jarige Tarathip, is in de video te zien terwijl ze uit haar personenauto stapt, rechtstreeks naar een vrouwelijk personeelslid aan de balie loopt en haar tegen het hoofd slaat.

Tarathip bleef tegen het slachtoffer schreeuwen en haar slaan totdat het slachtoffer wegrende.  Tarathip volgde bleef de medewerkster op het hoofd slaan voordat ze in haar auto stapte.

De medewerkster gaf later een interview met Channel 3 over het incident.  Ze legde uit dat het voorval gisteren omstreeks 16.00 uur gebeurde op de vierde verdieping van het parkeergebouw van Suvarnabhumi Airport.  Tarathip parkeerde haar auto voor de balie en vroeg haar de weg naar de uitgang.

De parkeergarage medewerkster stelde voor dat ze het bord met de uitgang zou volgen, maar Tarathip stelde haar aanbeveling niet op prijs en vloekte tegen vrouw.  De medewerkster was zo slim om een videoclip op te nemen omhet gedrag van Tarathip om als bewijs te bewaren. Dit maakte Tarathip nog bozer.  Ze stapte toen uit haar auto n begon te meppen.

Taratip en haar vrienden bezochten gisteren om 23.30 uur het politiebureau van Suvarnabhumi om de aanklacht te erkennen en hadden een ontmoeting met de parkeergarage medewerkster.  Zij kreeg een boete van 2.000 baht voor het toebrengen van verwondingen aan een andere persoon volgens sectie 295 van het strafrecht.  Ze verontschuldigde zich bij vrouw en betaalde ook een schadevergoeding van 20.000 baht.

Taratip onthulde aan de politie dat de actie plaatsvond als gevolg van een misverstand en haar irritatie na lang zoeken naar een uitweg uit de parkeerplaats. 

Een vriend van Tarathip beweerde dat ze een voorgeschiedenis van psychische aandoeningen had en werd behandeld voordat ze bekend werd op sociale media.  Ze is onlangs teruggekeerd naar Thailand na een studie in het buitenland.  De vriend voegde eraan toe dat Tarathip ook altijd boos werd op vrienden en familie.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!