Barmedewerker in Pattaya ernstig gewond na geëlektrocuteerd te zijn door defecte lantaarnpaal

PATTAYA:- Een schokkend incident vond vanochtend vroeg plaats in Pattaya, toen een 25-jarige vrouwelijke barmedewerker een ernstige elektrische schok kreeg van een lichtmast. De potentieel levensbedreigende situatie deed zich voor op Third Road in Zuid-Pattaya, tegenover een fitnesscentrum. Het was vandaag rond 05.30 uur toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen.

Bij hun aankomst vonden ze een zichtbaar gewonde khun Patchanicha Munpen liggend op een voetpad, omringd door haar vrienden. Er werd onmiddellijk reanimatie uitgevoerd voordat ze met grote snelheid naar het Bangkok Pattaya Hospital werd vervoerd. De verwondingen die ze opliep door de elektrische schok werden door de reddingswerkers als zeer ernstig omschreven.

Patchanicha’s vriendin, de 31-jarige Omjai Chaisaeng, was bij haar op het moment van het incident. Omjai onthulde dat ze van hun werk naar huis terugkeerden, maar vanwege de dronken toestand van Patchanicha hielp ze haar.

Khun Patchanicha, die met andere vrienden voorop liep, leunde naar verluidt op een metalen lichtmast op het voetpad en kreeg onmiddellijk de schok. Ze verloor kort daarna het bewustzijn, zo wist “Snelle Jelle” onze razende stadsreporter te vertellen.

De reddingswerkers voerden een eerste inspectie van de lantaarnpaal uit. Ze vonden een losse draad die lukraak omwikkeld was met plastic tape, wat erop duidde dat er sprake was van onjuiste isolatie. Het reddingsteam repareerde de draad snel en was van plan de bevoegde autoriteiten op de hoogte te stellen om een ​​uitgebreide reparatie te garanderen om toekomstige ongelukken te voorkomen.

De huidige toestand van Patchanicha is op het moment van publicatie nog onbekend. Er is geen informatie onthuld over de reactie van de stad of de ondernomen actie met betrekking tot het incident. 

𝗠𝗔𝗔𝗥 𝗟𝗘𝗧 𝗢𝗣❗
Dit incident staat echter niet op zichzelf. Er zijn eerder problemen geweest met defecte elektriciteits- of verlichtingsmasten in Pattaya.

Een week geleden eisten een zwangere Thaise vrouw en haar Amerikaanse echtgenoot schadevergoeding nadat het echtpaar en hun zoon werden geëlektrocuteerd terwijl ze aan het baden waren in een luxe hoteljacuzzi in het Sattahip-district van de provincie Chon Buri.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: หลังคาแดงตีแผ่ 

Eén gedachte over “Barmedewerker in Pattaya ernstig gewond na geëlektrocuteerd te zijn door defecte lantaarnpaal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!