Barbier in Chonburi geniet nationale bekendheid na knipbeurt voor neef van Brunei Sultan 

CHONBURI:- Honderden Thaise mannen brengen een bezoekje aan een kapperszaak in Chonburi nadat de neef van de sultan van Brunei daar binnenkwam voor een knipbeurt.  

Faiq Jefri Bolkiah, die ook een professionele voetballer is, begon onlangs te spelen voor de Football Club Chonburi, is erg populair geworden onder Thais, velen zeggen dat hij vriendelijk is.

 De eigenaar van Chang Tee Barbershop zegt dat veel mensen geïnteresseerd waren om naar de winkel te komen na het kapsel van Faiq, en voegde eraan toe dat het een goede kans is voor zijn bedrijf om te herstellen na verliezen veroorzaakt door de Covid19 pandemie.

De eigenaar van de kapperszaak zegt dat veel klanten nu geïnteresseerd zijn in een snit vergelijkbaar met Faiq… een schone huidvervaging, van een nul tot nummer twee tondeuse.  Het geschoren  kapsel is nu het meest populaire in de winkel.

De 28-jarige kapper die Faiqs haar knipte, Teerapat Mungmee, zegt dat veel van zijn klanten afkomstig zijn van de voetbalclub.  Dus toen Faiq een knipbeurt nodig had, raadden ze Teerapat aan.  Op zijn Facebook-pagina plaatste Teerapat een foto van het kapsel met het bijschrift 

“Sit back and chill, your highness.  

Ik zal u weer toonbaar maken. Prins Faiq Jefri Bolkiah is de neef van Hassanal Bolkiah, de huidige sultan van Brunei.  Hij wordt erkend als de rijkste voetballer ter wereld met een geschat vermogen van 20 miljard dollar.  Hij is de aanvoerder van het nationale team van Brunei en speelt nu ook voor de Thaise club Chonburi FC.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!