Bangkok op zoek naar maritieme naar toeristische attracties om zich voor te bereiden op de terugkeer van toeristen

~EEN NAALD IN EEN HOOIMIJT ZOEKEN~
(Iets zoeken dat bijna niet te vinden is)

BANGKOK:- De gouverneur van Bangkok, generaal Aswin Kwanmuang, stapte vlak voor het weekend in een boot om met het gemeentebestuur van Bangkok Metropolitan Administration (BMA) vaarroutes te onderzoeken die voor toerisme zouden kunnen worden ontwikkeld zodra de pandemische situatie verbetert.

De boot vertrok om 9.30 uur vanaf de Yod Phiman-pier in het district Phranakhon en voer langs de Chao Phraya-rivier het Bangkok Yai-kanaal in voordat ze uitstapten bij de Talad Plu-pier. 

‘S Middags vertrokken de leidinggevenden van BMA vanaf de Talad Plu-pier en gingen Sanam Chai binnen  en Chaloem Chai Phattana-kanalen, Baworn Prachanun Park en Phitthaya Longkorn-kanaal, om 17.30 uur van boord gaan bij de Rak Thale Bang Khun Thian-brug, waar het kanaal uitmondt in de bovenste Golf van Thailand in het gebied dat bekend staat als de Baai van Bangkok.

Tijdens het tochtje ontmoette Aswin ook meer dan 100 vertegenwoordigers van gemeenschappen langs de grachten in het Thonburi-district om toerisme en andere gerelateerde zakelijke kansen te bespreken. “We geloven dat de situatie van de uitbraak de komende 1-2 maanden veel beter zal zijn en dat toeristen zullen beginnen.  binnenstromen, ‘zei hij. 

 “Dit is een goede gelegenheid voor mensen die langs de grachten wonen om hun buurt te verbeteren en extra inkomsten te genereren met toeristische bedrijven.”

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Div. Thaise kranten 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!