Bali stuurt mensen zonder mondkapje zonder pardon linea recta naar huis

~RETOUR AFZENDER~
(Zonder poespas terugsturen naar waar het vandaag komt)

JAKARTA:- Autoriteiten op het Indonesische eiland Bali sturen toeristen zonder mondkapje naar huis. Maandag werden drie vakantiegangers uit de Verenigde Staten, Rusland en Ierland op het vliegtuig gezet omdat ze in het openbaar geen verplichte mond- en neusbescherming droegen. Het was voor het eerst dat dat gebeurde.

Op Bali geldt ’nul tolerantie’, benadrukken de autoriteiten. De toeristen schonden een basisregel door geen masker te dragen in deze periode van noodtoestand. Een Russische vrouw die weigerde in quarantaine te gaan nadat ze positief was getest, wordt ook het land uitgezet zodra ze niet meer besmettelijk is.

Indonesië kampt met een opflakkering van de coronapandemie door de besmettelijkere Delta-variant van het virus. Het aantal infecties per dag verviervoudigde in minder dan een maand.

Eerder kreeg een groep toeristen in de populaire Tapovan-regio in India ’strafwerk’ van de autoriteiten. Ze moesten vijfhonderd keer ’ik volgde niet de coronaregels op en dat spijt mij’ opschrijven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: AP 
Content: Redactie TMG
Bron: Telegraaf.nl

Eén gedachte over “Bali stuurt mensen zonder mondkapje zonder pardon linea recta naar huis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!