Automobiliste negeerde de waarschuwing bij een spoorwegovergang in Chonburi en wordt aangereden door trein

CHONBURI:- Een Thaise automobiliste en haar passagier raakten gewond nadat ze naar verluidt probeerde een aanstormende trein te snel af te zijn, hetgeen niet lukte en resulteerde in een totaal vernielde pick-up truck.

Rond 16:00 uur werd de politie van Pan Thong op de hoogte gebracht van een botsing tussen een trein en een pick-up op een spoorwegovergang in het Kho Loi-gebied van het district Pan Thong, in de provincie Chonburi.

Bij aankomst ter plaatse vonden politie en reddingswerkers een verbrijzelde pick-up, een bronsgrijze Isuzu D-Max, midden tussen twee sporen.

Ongeveer 800 meter verderop werd een grijsrode SRT-goederentrein ontdekt. De trein was licht beschadigd.

Reddingswerkers vonden twee Thaise vrouwen, geïdentificeerd als Khun Orathai, 45, en Khun Runghip, 54, gewond in de pick-up. Ze werden behandeld voor hun verwondingen, waaronder nekpijn en beklemmend gevoel op de borst, voordat ze voor verdere medische hulp naar het Pan Thong-ziekenhuis werden vervoerd.

Volgens de 39-jarige machinist, khun Panan, reed de trein van Lad Krabang naar Laem Chabang toen het ongeval plaatsvond. Hij verklaarde dat hij een andere trein in de tegenovergestelde richting van Laem Chabang naar Bangkok had zien passeren. Nadat de passerende trein de overweg had verlaten, zag  Panan dat de pick-up ondanks de neergelaten spoorweghekken probeerde het spoor over te steken. Hij activeerde hoorn van de trein, maar de pick-up stopte niet, wat resulteerde in een botsing.

De politie van Pan Thong onderzoekt 7het incident en zal waarschijnlijk passende juridische stappen ondernemen tegen de chauffeur van de pick-up nadat ze volledig hersteld is van haar verwondingen.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: สายวันนี้

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!