Automobilist bij een verkeerscontrole in Pattaya betrapt met mes en pistool in de auto

PATTAYA:- Gisteravond heeft de politie bij een verkeerscontrolepost in Pattaya een groep tieners aangehouden die in het bezit waren van een mes, pistool en kogels.

Het controlepunt werd op 16:00 uur opgezet met als doel om te zoeken naar drugs, wapens, illegale voorwerpen en mogelijk dronken automobilisten. Het controlepunt bevond zich aan Pattaya Second Road en was uitgerust met verkeersborden, kegels en wetshandhavers met body-cams.

Terwijl de agenten aan het controleren waren, werd er een auto de controlepost binnengeleid. De politie verzocht om doorzoeking van het voertuig met daarin een groep tieners omdat de groep zich volgens de politie verdacht gedroeg. Nadat ze het voertuig hadden doorzocht, ontdekten ze een .38 kaliber pistool met drie kogels, een mes en alcohol.

De politie vertelde de lokale pers dat ze de huiszoeking met hun lichaamscamera’s als bewijs hadden opgenomen. Één van de tieners had ook een hoog alcoholpercentage van ruim 242 milligram procent in zijn systeem. De groep werd gearresteerd en vervolgens naar het politiebureau van Pattaya gebracht.

Een 25-jarige Thaise man, khun Sirichai Srilert, die bij de groep was, gaf naar verluidt toe het wapen te bezitten en beweerde dat hij het voor 10,000 Baht van internet had gekocht. Wat het mes betreft, beweerde hij dat het toebehoorde aan een niet bij naam genoemde Bolt-chauffeur in Pattaya. Khun Sirichai beweerde dat hij het wapen bij zich  droeg als zelfverdediging.

De man en zijn groep worden bij de rechtbank voorgeleid om gerechtelijke procedures te ondergaan.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!