Australische toerist met de bus onderweg van Bangkok naar Pattaya naar verluidt voor een bedrag van 200,000 baht bestolen

PATTAYA:- Een Australische toerist uitte zijn frustratie nadat hij al zijn bezittingen en een grote som geld door een zakkenroller in een toerbus geript was. 

Mr. Jeevarass Palasunoram, een Australische toerist van in de dertig, meldde het incident aan luitenant-kolonel Natchaphon Saengsi, rechercheur op het politiebureau van Pattaya.

Mr. Jeevarass vertelde dat hij de bus van Ekamai in Bangkok naar Pattaya genomen. Toen hij rond 4 uur in Pattaya aankwam, ontdekte hij dat zijn portemonnee, met daarin 30 Australische dollars (ongeveer 9,500 Thaise baht), 200,000 Thaise baht en verschillende documenten, uit zijn rugzak, die hij in het bagagevak boven zijn stoel had gelegd, verdwenen waren.

Mr. Jeevarass meldde het incident onmiddellijk bij de politie toen hij zijn hotel in Pattaya bereikte. De politie probeerde de bus te inspecteren op aanwijzingen, maar kreeg van de niet bij naam genoemde buschauffeur te horen dat het voertuig geen beveiligingscamera’s aan boord had.

Luitenant-kolonel Natchaphon vertelde tegen de lokale media dat hij zonder duidelijke aanwijzingen of bewijs, niet kon vaststellen waar Mr. Jeevarass zijn bezittingen was verloren en of de diefstal in de bus had plaatsgevonden. 

Het onderzoek naar het incident is op het moment van de berichtgeving nog niet afgerond.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!