Asociale Oostenrijker terroriseerde bewoners in Buriram, Thaise politie pikt het niet langer!

ISAAN:- In de noordoostelijke provincie Buriram werd een 48-jarige Oostenrijker, Harald R. genaamd, gearresteerd nadat zijn visum ruim twee jaar was verlopen. Dit kwam nadat de lokale bevolking herhaaldelijk klachten had geuit over zijn grillige gedrag en intimidatie.

Thaise inwoners van het district Non Din Daeng en de omliggende districten van Buriram klaagden steeds vaker over het verstorende gedrag van de buitenlander.  Zij meldden bij de politie dat de man bewoners lastigviel en zich onvoorspelbaar en asociaal gedroeg.

Naar aanleiding van deze klachten heeft de politie actie ondernomen en een onderzoek ingesteld, wat uiteindelijk heeft geleid tot de identificatie en aanhouding van de man. 

Harald R. was dus illegaal in het land, wat naast zijn asociaal gedrag tot zijn arrestatie leidde, inmiddels is hij overgedragen aan de verantwoordelijke immigratieautoriteiten. 

Lokale autoriteiten herhaalden hun vastberadenheid om ervoor te zorgen dat alle buitenlanders in Thailand de wet- en regelgeving van het land moeten respecteren.

Olleke Bolleke in de Isaan 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!