Artsen waarschuwen het Thaise mannen om géén fratsen uit te halen nadat een Thaise man penis een flesopener verkracht

KANCHANABURI:- Een Thaise man in Kanchanaburi moest in het ziekenhuis worden behandeld nadat hij met zijn piemel vast kwam te zitten in een flesopener.

De man beweerde dat hij zijn gevalletje in een flesopener had gestopt nadat hij het advies van zijn vriend had opgevolgd, die beweerde dat het zou helpen om de piemel groter te maken.

Het welgemeende advies resulteerde echter alleen in een enorme zwelling. Nadat hij de flesopener niet meer van zijn penis kon krijgen, zocht hij medische hulp bij artsen in zijn plaatselijke ziekenhuis.

Gelukkig waren ze in staat om flessenopener te verwijderen zonder verder letsel te veroorzaken in een medische behandeling die ruim een uur duurde, zo meldde het Thaise Daily News.

Alleen zijn trots was gekwetst, maar verder dan wat oppervlakkige kneuzingen aan piemel, zou hij toch vrolijk verder kunnen gaan in zijn seksuele belevenissen, zo meende de dokter, maar waarschuwde hem wel dat een flesopener het beste vermeden kon worden.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Dailey News
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Dailey News

Eén gedachte over “Artsen waarschuwen het Thaise mannen om géén fratsen uit te halen nadat een Thaise man penis een flesopener verkracht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!