André Hazes jr. en Monique in Thailand gespot, weekblad Privé dreigt met paparazzi

BANGKOK:- André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn gespot op de luchthaven van Bangkok, nadat ze in het grootste geheim zijn vertrokken uit Nederland. Privé overweegt nu de inzet van paparazzi.

Slechts een paar maanden na hun veelbesproken vakantie in Florida zijn André Hazes jr. en Monique Westenberg er alwéér op uitgetrokken met hun zoontje Dré. Waar ‘Mo’ hun vorige reis nog groots aankondigde, zijn ze dit keer in het grootste geheim vertrokken uit ons land. Anno 2022 kunnen BN’ers echter maar weinig geheimhouden.

André in Thailand
André en Monique zijn tijdens hun overstap in de Thaise hoofdstad Bangkok namelijk gespot door spionnen van Juice Channel. “Een volger heeft André, Monique en kleine Dré gespot in de wachtrij van hun doorvlucht. Ze zijn vanuit Bangkok doorgevlogen naar hun eind bestemming Ko Samui. Daar verblijft het gezin de komende twee weken.”

Yvonne Coldeweijer beschikt over dezelfde informatie. Zij weet zelfs al precies wanneer de terugvlucht van André en Monique plaatsvindt. “De 25ste komen ze weer terug.”

Inzet van paparazzi?
Tijdens hun reis in Florida werden André en Monique aan het zwembad van hun resort betrapt door een paparazzo van de Privé. Nou ja, betrapt… Het gerucht gaat dat Monique het roddelblad zélf heeft ingelicht en dat André daar woest over was. Zelf ontkent de Privé zo’n een-tweetje met Monique en was er gewoon heel veel mazzel in het spel.

Die woede van André is volgens Yvonne wel de reden dat Monique ditmaal helemaal niets naar buiten heeft gebracht over deze nieuwste reis naar het buitenland. De grote vraag is: weet Privé ze de komende twee weken wederom op te sporen? Er moet dan wel een team naar het Thaise eiland Ko Samui gestuurd worden.

Evert overweegt inzet
Privé-baas Evert Santegoeds hint er in Shownieuws op dat hij de inzet van paparazzi overweegt. “Misschien dat de beelden van die vakantie ook wel weer opduiken, want we hebben ze uiteindelijk ook in Florida gevonden, dus misschien gaat het in Thailand ook wel weer lukken”, zegt hij.

Het is voor André en Monique in elk geval niet hun eerste Thaise vakantie, weet hij. “Ze zijn er wel eerder geweest, met z’n tweeën, ook toen Monique hoogzwanger was van kleine Dré. Toen werd ze heel ziek en werd het nog best spannend, want ik geloof dat ze nog een maand voor de bevalling was. Toen was ze in Bangkok.”

Liefdesontknoping
Roddelnicht Albert Verlinde sluit niet uit dat André en Monique in Thailand de ontknoping van zijn nieuwe Videoland-serie opnemen. “Is het misschien een liefdesontknoping van die serie om daar te gaan zitten?”

Evert: “Die ontknoping moet natuurlijk zijn dat ze toch weer bij elkaar zijn. Daarom hebben we ze de afgelopen tijd ook niet samen gezien. Als je voor het tv-programma niet bij elkaar mag zijn, dus dan kun je beter ver weg gaan zitten op een eiland waar niemand je kan vinden om toch nog bij elkaar te zijn.”

André en Monique betrapt in Thailand:

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: mediacourant.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!