Ambtenaren van het natuurpark Maya Bay in Zuid-Thailand krijgen het met elkaar aan de stok en trekken hun wapens

KRABI:- Er vond gisteren een schokkend incident plaats tussen ambtenaren van het nationale park in de rustige en vredige Maya Bay-regio van het eiland Phi Phi, wat leidde tot een verhitte discussie en daaropvolgend schietpartij. De gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht, er werden geen dodelijke slachtoffers bij het incident gemeld.

De ruzie begon tijdens een maaltijd in de woning van een van de agenten en escaleerde al snel tot een fysieke woordenwisseling. Een ambtenaar trok zijn vuurwapen en verwondde zijn collega aan zijn been en maag. De exacte oorzaak van het geschil wordt nog onderzocht.

Dit incident heeft het rustige Maya Bay-Phi Phi-eiland geschokt, bekend om zijn serene omgeving en populair bij toeristen van over de hele wereld. Maya Bay was ook de locatie voor de film The Beach uit 2000, met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol.

Er wordt een uitgebreid onderzoek naar het incident uitgevoerd om de omstandigheden vast te stellen die tot de woordenwisseling en de daaropvolgende schietpartij hebben geleid.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!