Ambtenaren dringt er bij restaurantbezoekers in Pattaya op aan zich te laten testen op Covid-19

PATTAYA:- De provinciale gezondheidsdienst van Chonburi heeft iedereen opgeroepen die een restaurant in Pattaya heeft bezocht om zich te laten testen op Covid-19 nadat een uitbraak is vastgesteld.  

De oproep werd gisteren door het Chon Buri Public Health Office gepubliceerd en roept iedereen op die in het Puyai Note Wild Food Restaurant heeft gegeten of heeft gegeten om een ​​antigeentestkit te gebruiken.

Het restaurant aan Sukhumvit-Pattaya 54 Road in Bang Lamung is geïdentificeerd als een bron van Covid-19, waardoor diners die het restaurant bezochten tussen 5 en 12 november het risico liepen op infectie.  De uitbraakwaarschuwing komt na een recente soortgelijke aankondiging dat iedereen die een “gentlemens club”  in Jomtien bezoekt, moet worden getest.

De gezondheidsafdeling instrueerde iedereen die in het restaurant at of in nauw contact kwam met het restaurantpersoneel om zich met een ATK te testen op Covid-19.  Ze waarschuwen ook dat iedereen die eten in het restaurant heeft gekocht, ook risico kan lopen op een Covid19 infectie en wordt geïnstrueerd om zichzelf nauwlettend te controleren op tekenen van infectie.

Iedereen die vragen heeft of meer informatie of hulp nodig heeft over besmettingsgevaar vanuit het restaurant of andere onderwerpen kan tussen 8.30 en 21.00 uur contact opnemen met de gezondheidsafdeling van Chon Buri via 038-119-777.

Bron: De provinciale gezondheidsdienst Chonburi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!