Ambassadeur Remco van Wijngaarden en zijn collega’s brengen 7 december een bezoek aan Phuket

PHUKET:- Op 7 december zullen Z.E. ambassadeur Remco van Wijngaarden, plaatsvervangend ambassadeur Miriam Otto en plaatsvervangend hoofd consulaire afdeling Niels Unkel Phuket bezoeken. 

De volgende activiteiten zullen plaatsvinden in het NH Hotel in de Boat Lagoon:
16.15 – 17.15: Vragenuur met de ambassadeur

Graag zien we u bij het vragenuur met de ambassadeur op donderdagmiddag. Tijdens dit uur zal de ambassadeur eerst een korte inleiding geven over het werk en de prioriteiten van de ambassade, waarna er ruimschoots tijd zal zijn om vragen te stellen. 

Alle Nederlanders en hun partners zijn welkom. Wilt u hier graag bij zijn? Registreer u voor vrijdag 24 november dan per e-mail bij het consulaat te Phuket via dutchhcp@gmail.com.

17.30 – 19.30: Bitterballenborrel en Display Corner

Na het vragenuur zal het Nederlandse consulaat de veertiende editie van de Bitterballenborrel/Kerstborrel organiseren. Hierbij zullen de ambassadeur, plaatsvervangend ambassadeur en het plaatsvervangend hoofd consulaire zaken ook aanwezig zijn. 

Tijdens deze borrel zal er, mits er genoeg interesse voor is, ook een “Display Corner” zijn waar Nederlanders een product of dienst kunnen tonen. Om u te registreren voor de borrel of voor deelname aan de Display Corner kunt u voor vrijdag 24 november zich registreren bij het consulaat te Phuket via dutchhcp@gmail.com.

Bron: Het team van de Nederlandse ambassade in Bangkok en het Nederlands consulaat Phuket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!