Altijd al je eigen restaurant willen hebben? Olé en Som verkopen hun zaak op de Hoogstraat

VLAARDINGEN:- Is het jouw lang gekoesterde droom om je eigen restaurant te runnen in hartje Vlaardingen? Say no more! Het Vlaardingse bezorgrestaurant Prik Thai op de Hoogstraat staat te koop.

De huidige eigenaren van het bezorg- en afhaal wokrestaurant, Olé Yimpra (30) en Som Shuentchit (25), openden Prik Thai ruim twee jaar geleden. Toen vorig jaar het pand ernaast vrijkwam, besloten ze daar een Thais restaurant te beginnen: in november opende Boran Thai haar deuren. De keuken van Prik Thai switchte toen van Thaise naar wokgerechten. En nu is het aan iemand anders om het wokconcept voort te zetten, óf heel wat anders te laten afhalen en bezorgen.

Een deur verder
In de verkoopadvertentie lezen we: “Het bedrijf heeft in korte termijn een grote klantenkring opgebouwd met een stabiele omzet.” Jammer dat we Prik Thai moeten missen, maar gelukkig kunnen we een deur verder nog van Olé’s kookkunsten genieten bij Boran Thai.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: indebuurt.nl
Content: Erika Sampiemon in Nederland 
Bron: indebuurt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!