Als zombies verklede politieagenten arresteren in Thailand een computerdief 

BANGKOK:- De politie van Bangkok verkleed als zombies hebben een dief gearresteerd die met zijn vriendin op speciale wijze Halloween in een warenhuis in Bangkok wilde vieren.

Hij werd geïdentificeerd als “Wanchai” of “Man”, 32 jaar oud, wordt verdacht van diefstal uit een restaurant in het Silom-gebied.

Generaal Teeradej Thumsutee, een hoofdstedelijke politiecommandant, zei dat hij een tip had gekregen dat Khun Wanchai zijn vriendin mee zou nemen om een ​​film in een theater van het warenhuis te bekijken 

Vervolgens gaf hij een patrouilleteam de opdracht zich als geesten te kleden en zich daar onder de andere bioscoopbezoekers te mengen, aldus INN News.

Toen ze Wanchai zagen lopen, benaderde het team hem en vroeg of hij met hen op de foto wilde. Toen Wanchai ermee instemde, omsingelden ze hem, identificeerden zichzelf en arresteerden hem.

Volgens de politie zei Wanchai dat hij bijna tien jaar als chef-kok had gewerkt voordat hij de baan bij het restaurant kreeg. Omdat hij daar slechts een maand werkte, had hij problemen met zijn collega’s, dus nam hij ontslag en zou hij vijf computertablets en een laptop hebben gestolen, ter waarde van in totaal ongeveer 100.000 baht.

De politie zei dat Wanchai een strafblad heeft in verband met drugs.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!