Alles over Dennis Verbaas, die met één Maleisische prinses trouwde en een dochtertje kreeg 

PATTAYA:-  Naar aanleiding van het door uw nieuwsbeer geplaatste artikel over de schoonvader van Dennis Verbaas, de sultan van Johor, kwamen bij Olleke Bolleke enkele vragen binnen of ik wat meer kon vertellen over Dennis kon vertellen dat het knappe gozer is. Wel nu, ik geef graag gehoor aan deze vragen, als eerst even de onderstaande link leest.

Feit is wel dat er slechts mondjesmaat nieuws over deze royaal naar buiten. Maar wat kan ik over Dennis vertellen.

Het lijkt wel een sprookje. Een Nederlandse jongen die het in zich heeft het verder te schoppen als voetballer. Hij blijkt echter een zwak hart te hebben en een professionele carrière in de topsport zit er niet in. Toch blijft hij aan de slag in de sportwereld, hij gaat de marketing doen voor onder meer een voetbalelftal in Maleisië, waar hij de beeldschone prinses Aminah ontmoet. Ze worden verliefd, trouwen en afgelopen winter is hun eerste kindje geboren: een dochter.

Dennis had niet ‘Nederlandser’ kunnen opgroeien: hij komt uit Lisse en zijn vader is bloembollenhandelaar. Wat weten we nog meer over hem? 

De leukste feitjes op een rij!
De volle naam van zijn vrouw is Tunku Tun Aminah Maimunah. 
* Dennis zelf is in Maleisië omgedoopt tot Dennis Muhammad Abdullah.
* Zijn schoonouders worden binnenkort Koning en Koningin van Maleisië, Aminah’s vader is sultan van de regio Johor. In Maleisië wisselen de 9 sultans van het land iedere 5 jaar die titel.
* Dennis is op 1 mei geboren en is 31 jaar.
* Dennis werkte ook een tijdje als model. Bijgaand bij dit artikel zie je een typische modellenfoto van hem uit die periode.

Er zijn maar weinig momenten waarop Dennis direct met de pers praat of mag praten. In een interview zei hij ooit over Aminah: “Ze is heel lief, heel gevoelig. Aminah heeft een sterke band met haar familie, net als ik heb met mijn familie in Nederland.”

Olleke Bolleke in Zuidoost-Azië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!