Als politieagent verklede man betrapt op zakkenrollen op één van de bekendste avondmarkten in Bangkok.

BANGKOK:- Een man die een vest droeg met de tekst “Police” werd op een camera betrapt op zakkenrollen op een markt.  Het gedupeerde slachtoffer vertelde dat ze aangifte had gedaan bij de politie, maar er gebeurde niets.  Ze deelde ook de online opgenomen video waarin te zien is hoe de man zijn hand in haar tas steekt.  Het incident vond plaats op een beroemde avondmarkt genaamd “Jodd Fair”.  Er zijn veel vergelijkbare markten in Thailand en die worden altijd druk bezocht.

Een marktbezoeker verklaarde: “Hij kleeddet zich als een officier en ziet er zelfs zo uit.  

Wanneer u naar dit soort markten gaat, zorg er dan voor dat u te allen tijde op uw bezittingen let.  Dergelijke markten zijn ontzetten populair in Thailand bij zowel de lokale bevolking als de buitenlanders.  

Het slachtoffer ging naar Twitter en vroeg de bevolking om hulp om de dief te lokaliseren.
In de tweet staat:
 “Kan iemand me helpen, ik ging naar Jodd Fair Market en een zakkenroller stal mijn iPhone 14 pro max.  Ik heb daar foto’s die belangrijk voor me zijn.  Ik heb ook beelden van de man die zakkenrollt uit mijn tas.  De dief is een man met een kaalgeschoren hoofd.  Hij droeg een vest met de tekst ‘Politie’.  Ik weet niet zeker of ik deze video moet delen, maar ik heb hem al aan de politie gegeven.  Ik weet niet hoe snel ze mijn zaak zullen onderzoeken.  Hij zag mijn telefoon terwijl ik die gebruikte om een ​​code te scannen om te betalen.  Ik stopte mijn telefoon terug in mijn tas en dit was het moment mijn telefoon in een fractie van één seconde wist te bemachtigen.

Der Jodd Fairs Nightmarkt in Bangkok ist sehr gut besucht, für mich etwas zu voll sogar

Nadat de tweet viraal ging, onthulden marktbezoekers dat velen items op deze markt hebben verloren.  Er zijn veel zakkenrollers op de markt aanwezig die ook nog eens samenwerken.  Er zijn procesverbalen opgemaakt, maar er zijn geen updates over de zaken gemaakt.  
Het slachtoffer moest zelf het bewijs zoeken, inclusief de beveiligingsbeelden en de locatie van de telefoon.  Ik denk dat er niets komt van het indienen van een proces-verbaal ”.  Terwijl een ander persoon  verklaarde dat ze 3 keer met vrienden naar de markt was geweest en elke keer werd er iets gestolen.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!