Acht drugssmokkelaars in Chiang Rai tijdens één  vuurgevecht met het Thaise leger omgekomen 

CHIANG RAI:- In deze noordelijke provincie zijn tijdens een nachtelijke vuurgevecht langs de grens tussen Thailand en Myanmar acht vermoedelijke drugssmokkelaars gedood en ongeveer één miljoen speedpillen in beslag genomen.

Één legereenheid van de Pha Muang Task Force was in het grensgebied in het Mae Fa Luang-district op patrouille gestuurd, nadat er een tip was binnengekomen dat een bende zou proberen drugs te smokkelen vanuit Myanmar.

De legereenheid zag later ongeveer 10 mensen over een pad op een bergrug bij het dorp Lisae in tambon Mae Fa Luang lopen, ze waren gewapend en droegen rugzakken.

De soldaten naderden en vroegen de mannen te stoppen voor een zoektocht.  Maar de verdachten openden onmiddellijke het vuur, wat de soldaten ertoe bracht direct terug te vuren.  De uitwisseling van geweervuur ​​​​duurde ongeveer 10 minuten.

Er werden acht andere teams van soldaten ingezet om het gebied te omsingelen.  Toen ze rond het ochtendgloren het gebied doorzochten, vonden ze 11 verlaten rugzakken met ongeveer een miljoen speedpillen (amfetamine).

Acht mannen werden dood aangetroffen, zo meldden Thaise media.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: tna.mcot.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!