Nederlandse ambassadeur woont de opening bij van het zorgcentrum voor ouderen in Hua Hin

HUA HIN:- De ambassadeur van Nederland in Thailand, de heer Remco Van Wijngaarden, leidde de officiële openingsceremonie van het zorgcentrum Elder Blossom Hua Hin.  De opening vond plaats in de aula van het centrum in Hin Lek Fai, Khun Atichat Chaisri, de loco-burgemeester van Hua Hin, hield namens de burgemeester van Hua Hin de openingstoespraak.

De ceremonie werd bijgewoond door een reeks gasten, waaronder dhr. Patrick Franssen, de eigenaar van Elder Blossom Living Hua Hin, en khun Kantiya Suwan, de manager van het centrum. 

Dhr. Van Wijngaarden gaf een korte speech, waarin hij het belang van gemeenschapszorg voor ouderen benadrukte en de rol van het centrum erkende bij het ontwikkelen van verbindingen tussen verschillende generaties en culturen.

Elder Blossom Hua Hin biedt aandachtige zorg aan oudere bewoners, terwijl het ook dient als een gemeenschapscentrum waar mensen van verschillende achtergronden samenkomen. Het centrum heeft een reputatie opgebouwd voor het faciliteren van activiteiten die de kloof tussen leeftijdsgroepen overbruggen, zoals creatieve projecten waarbij zowel bewoners als lokale kinderen betrokken zijn.

Een van de opvallende initiatieven bij Elder Blossom is een zwemprogramma voor lokale schoolkinderen, dat wordt gehouden in samenwerking met niet-gouvernementele organisaties en lokale liefdadigheidsinstellingen. Het centrum organiseert ook een breed scala aan sociale en vermakelijke activiteiten, zoals een regelmatige brunch met gezelschap, livemuziek en theatervoorstellingen en meer.

Voor meer informatie over Elder Blossom kunt u de website van het centrum bezoeken: https://elderblossomhuahin.com/

Olleke Bolleke in Hua Hin

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!