Sensationele kortingen voor studenten, senioren en monniken in Thailand, Thai Airways zorgt voor een revolutie in reizen

PATTAYA:- In een opzienbarende aankondiging heeft Thai Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van Thailand, uitzonderlijke kortingen vrijgegeven voor geselecteerde reizigers. Deze promoties zijn niet alleen een fantastische manier om te profiteren van de laatste zomermaanden, maar ook een uitnodiging om wereldwijde bestemmingen en binnenlandse schatten te verkennen — tegen een fractie van de kosten!

Studenten onder de 25 jaar hebben nu de kans om naar internationale hotspots als Londen, Tokio en Parijs te vliegen en niet alleen geld te besparen, maar ook onvergetelijke herinneringen op te doen.

Het enige dat nodig is, is een geldige studentenkaart om te profiteren van de royale kortingen op zowel economy- als businessclass-tickets.

Voor de leeftijdsgroep van 18 tot 24 jaar die geïnteresseerd is in binnenlandse reizen, zijn er ook kortingstarieven beschikbaar naar populaire bestemmingen in Thailand, zoals het pittoreske Chiang Mai, het dromerige Phuket of het levendige Hat Yai.

Deze besparingen maken het gemakkelijk om op een betaalbare manier de diversiteit en schoonheid van Thailand te ontdekken. Daarnaast profiteren ook Thaise senioren van 60 jaar en ouder van dit uitstekende aanbod.

Dankzij deze voordelen kunnen oudere reizigers gemakkelijk vliegen om dierbaren te zien, belangrijke bezienswaardigheden te zien of gewoon te ontspannen op een idyllisch strand – allemaal met aanzienlijke besparingen op economy-vluchten.

Religieuze reizigers zoals monniken en priesters hebben ook toegang tot speciale tarieven. U kunt zowel binnen Thailand als internationaal reizen, met flexibiliteit tussen verschillende klasseopties, van Economy tot First Class.

Dit aanbod is een ware zegen voor spirituele reizigers die zich willen concentreren op hun pelgrimstochten en spirituele reizen. De aanbiedingsperiode eindigt op 30 september, dus geïnteresseerden moeten zo snel mogelijk handelen om van deze unieke kortingen te profiteren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!