Beruchte Zuid-Koreaanse drugshandelaar in het centrum van Pattaya gearresteerd

PATTAYA:-  Een beruchte Zuid-Koreaanse drugshandelaar werd door een team van immigratiedienst in zijn appartement aan Central Pattaya Road gearresteerd.

Kolonel Weerachai Thinkamut, beter bekend als de “Foreign Mafia Hunter”, leidde de operatie om de 42-jarige Zuid-Koreaanse staatsburger, geïdentificeerd als Mr. Hun Chon, op beschuldigingen met betrekking tot drugshandel te arresteren .

Volgens Weerachai was de Mr. Hun in 2017 door de Thaise immigratiedienst gedeporteerd voor overtredingen met betrekking tot methamfetaminegebruik en het overschrijden van zijn visumtermijn. Ondanks dat hij het land was uitgezet, was hij in het geheim Thailand weer binnengekomen en verbleef hij de afgelopen twee weken in Pattaya. Op basis van inlichtingen over zijn verblijfplaats startten de autoriteiten een onderzoek dat culmineerde in zijn arrestatie.

Verder onderzoek wees uit dat Mr. Hun illegaal vanuit Cambodja via de provincie Sa Kaeo Thailand was binnengekomen. Bij een huiszoeking in zijn appartement aan Pattaya Third Road werden weggegooide spuiten en drugsattributen gevonden, die doorgaans worden gebruikt voor heroïne-injecties, verstopt in plastic zakken, hoewel urinetests aantoonden dat er geen drugs in zijn lichaam zaten. Mr. Hun beweerde dat de drugsuitrusting toebehoorde aan een Thaise vrouw die twee dagen eerder bij hem had gelogeerd.

Een controle van het paspoort van de heer Hun leverde geen immigratiestempels op, wat zijn illegale binnenkomst in Thailand bevestigde. De immigratieambtenaren van Chonburi ontdekten ook de betrokkenheid van Mr. Hun bij een internationale drugshandel, met bewijs dat erop duidde dat hij drugs in Thailand kocht voor Zuid-Koreaanse staatsburgers om terug te smokkelen naar hun land.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!