Van ju-jitsu tot muziekfestivals, bruisend Pattaya nodigt U uit voor een breed scala aan evenementen

PATTAYA:- Dat bekend staat om zijn bruisende nachtleven en uitgebreide toeristische aanbod, zal deze maand september weer een tal van evenementen organiseren. Verschillende evenementen bieden zowel lokale als buitenlandse bezoekers de mogelijkheid om actief deel te nemen en nieuwe ervaringen op te doen.

Competitie van superlatieven
Op dinsdag 17 en woensdag 18 september 2024 wordt The Zign Hotel in Soi 12 van Naklua omgetoverd tot podium voor de “Pattaya Hospitality Challenge. Deze prestigieuze wedstrijd trekt talent uit de horeca aan om hun vaardigheden te demonstreren in categorieën als bartending, culinaire kunsten en wellness. De organisatoren benadrukken het belang van innovatie en nodigen deelnemers uit om “met hart en geest nieuwe waarden te creëren”.

Gezondheid centraal
Op woensdag 18 september 2024 vindt het 4e Community Health Network Festival op de Bali Hai Pier plaats. Tussen 16.00 en 20.00 uur kunnen bezoekers deelnemen aan gratis gezondheidsonderzoeken, hun conditie laten testen en bij informatiestands de nieuwste gezondheidstrends ontdekken. Het festival, georganiseerd door het ministerie van Volksgezondheid en Milieu, biedt ook culturele hoogtepunten zoals een miniconcert van de Pattaya Youth Band en groepsoefeningen georganiseerd door lokale gezondheidsnetwerken.

Concertprogramma in het regenseizoen
Het wordt muzikaal op Pattaya Beach met het Chonburi International Music Festival in the Rain, dat plaatsvindt in de weekenden van 20-22 en 27-29 september 2024. Er worden ruim 50 bekende Thaise muzikanten verwacht op drie verschillende podia. Van jazz tot pop tot elektronische dansmuziek – het muzikale spectrum is breed. Naast de muziekoptredens kunnen bezoekers genieten van een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes, variërend van lokale delicatessen tot internationale specialiteiten.

Strandrun op Jomtien Beach
De maand wordt sportief afgesloten met de Loma Run on the Beach op zondag 22 september van 04.00 tot 08.00 uur. Bij Jomtien Beach kunnen hardlopers kiezen tussen een funrun van 5,5 km en een meer uitdagende mini-marathon van 10,5 km, die zowel op de weg als op het strand plaatsvindt. Dit evenement, dat zijn tiende editie viert, bevordert fysieke activiteit en verbindt de gemeenschap door middel van sport.

Geoorloofd vechten op het strand
Sportliefhebbers kunnen zich verheugen op de Ju-Jitsu World Cup Beach 2024, die zal plaatsvinden op vrijdag 27 september en zaterdag 28 september 2024 op het strand voor het D Varee Jomtien Beach Hotel. Dit evenement, georganiseerd in samenwerking met de Thai Ju-Jitsu Sports Association, heeft tot doel het sporttoerisme in Pattaya te versterken en atleten van over de hele wereld samen te brengen. Ju-Jitsu, een krijgskunst die een combinatie biedt van trap- en stoottechnieken, maar ook judowerp- en zelfverdedigingstechnieken, zal de focus van deze competitie zijn.

Deze evenementen in september onderstrepen de rol van Pattaya als een diverse en dynamische stad, met niet alleen een levendig nachtleven, maar ook een breed scala aan culturele en sportieve activiteiten.

Uw nieuwsbeer in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!