Beruchte verkoper op Jomtien Beach biedt excuses aan nadat agressief gedrag enige verontwaardiging onder het publiek had veroorzaakt

PATTAYA:- Een lokale verkoper op Jomtien Beach, berucht om zijn agressieve verkooptactieken, heeft geleid tot groeiende bezorgdheid onder bewoners en toeristen.

De verkoper, geïdentificeerd als de 58-jarige Phuwadon S., ook wel bekend als “Oom Tum”, zou toeristen hebben gedwongen zijn om zijn goederen te kopen, beledigingen hebben geuit en zelfs voorwerpen hebben gegooid naar degenen die weigerden om bij hem te kopen. Zijn gedrag heeft alarmbellen doen rinkelen over de mogelijke negatieve impact op het toeristische imago van Pattaya, wat heeft geleid tot oproepen tot onmiddellijke actie.

Gisteren hebben hoge gemeenteambtenaren van Pattaya en Na Jomtien, samen met het hoofd van het gemeentelijk team van het district Jomtien, de beruchte verkoper gelokaliseerd en ondervraagd. De autoriteiten troffen oom Tum aan terwijl hij snacks verkocht in de buurt van Soi 16. Hij werd naar de het politiebureau Dongtan gebracht voor verhoor. Ondanks de aanvankelijke verwarring werkte oom Tum volledig mee met de autoriteiten.

Tijdens het verhoor benadrukten de ambtenaren hoe belangrijk het is om een ​​positief imago te behouden voor de toeristenindustrie van Pattaya. Ze benadrukten dat het weliswaar prijzenswaardig is om eerlijk je brood te verdienen, maar dat het essentieel is om de reputatie van de stad als gastvrije bestemming voor toeristen te behouden. 

Oom Tum gaf toe dat hij wat flesjes bier had gedronken voordat hij op de dag van het incident met zijn verkoop begon, en legde uit dat hij stress probeerde te verlichten.

Hij betuigde spijt voor zijn daden en erkende dat hij de controle over zijn emoties was verloren. Hij legde uit dat hij geen vaste verblijfplaats heeft en doorgaans snacks koopt bij gemakswinkels, die hij met een kleine meerprijs op Jomtien Beach doorverkoopt om in zijn levensonderhoud te voorzien.

Oom Tum beloofde zich in de toekomst niet meer aan dergelijk gedrag te schuldig te maken. Als onderdeel van de resolutie werd een formele overeenkomst ondertekend, waarin werd vastgelegd dat als oom Tum zich opnieuw zo gedraagt, hij juridische stappen zal moeten ondernemen op grond van de Wet openbare netheid en orde.

Olleke Bolleke in Jomtien 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!