Thailand viert vandaag de 92ste verjaardag van Hare Majesteit Koningin Sirikit De Koningin-moeder

PATTAYA:- De Thaise bevolking ging vandaag vroeg uit de veren om de 92e verjaardag van Hare Majesteit Koningin Sirikit The Queen Mother te vieren augustus. 

De woordvoerder van de Thaise overheid, Khun Chai Wacharonke kondigde ook aan dat de festiviteiten, die samenvallen met Nationale Moederdag, de lange feestdag zullen beslaan, wat deelname door het hele land zal aanmoedigen.

De festiviteiten zijn vandaag begonnen met een verdiensteceremonie om 7:30 uur in Sanam Luang in Bangkok, waar 193 monniken offers zullen ontvingen. 

Soortgelijke ceremonies worden gepland voor andere provincies op aangewezen locaties of tempels. Later, om 17:30 uur, zal een ceremonie plaatsvinden voor het presenteren van koninklijke offers en het leggen van bloemenkransen, parallel aan provinciale activiteiten. De dag wordt afgesloten met een ceremonie om 19:19 uur. kaarslichtceremonie in Sanam Luang en andere provinciale locaties om Hare Majesteit haar beste wensen over te brengen.

Doorlopende evenementen zijn onder meer de “Kleuren van de planten, eerbetoon aan Hare Majesteit de Koningin” in Queen Sirikit Park tot 14 augustus en een tentoonstelling in Paragon Park met kledingstukken die in opdracht van Hare Majesteit zijn gemaakt door Thaise en internationale ontwerpers, van 12 tot 18 augustus.

Om de gelegenheid verder te vieren, biedt de Zoological Park Organization ook gratis toegang tot zeven dierentuinen voor senioren en kinderen tot 14 augustus, waaronder Khao Kheow Open Zoo, Chiang Mai Zoo en Songkhla Zoo.

Vanaf nu tot 13 augustus wordt het publiek uitgenodigd om hun beste wensen voor Hare Majesteit uit te spreken via de officiële website van het Koninklijk Huis, www.royaloffice.th. 

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!