Het Hua Hin Food Festival 2024 begint morgen (2 augustus)

HUA HIN:- Het Hua Hin Food Festival 2024 gaat morgen, 2 augustus van start en loopt tot en met 4 augustus in Queen’s Park 19 Rai, aan het strand. Tijdens het festival van dit jaar zijn er kraampjes van gerenommeerde restaurants en tophotels uit het Hua Hin-aanwezig, waar tegen betaalbare prijzen een verscheidenheid aan lokale gerechten wordt aangeboden tegen betaalbare prijzen.

Het evenement belooft een scala aan voedselgerelateerde activiteiten, waaronder eet- en drankstalletjes van vijfsterrenhotels, groente- en fruitsnijwedstrijden, kookwedstrijden, standdecoratiewedstrijden en voedselversieringswedstrijden. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan drankmixactiviteiten en zones verkennen die gewijd zijn aan de lokale keuken van Hua Hin. Er staan ​​ook diverse podiumanimatieactiviteiten op het programma.

Op de openingsdag zullen gastchefs van verschillende hotels het kenmerkende gerecht “Hua Hin Railway Fried Rice” bereiden en uitdelen aan de aanwezigen.

Het festival, een populair jaarlijks evenement in de regio, trekt grote menigten die graag willen proeven van een breed scala aan culinaire hoogstandjes.

Hoewel het festival op verschillende locaties in Hua Hin werd gehouden, waaronder het strand van Khao Takiab, wordt Queen’s Park 19 Rai algemeen beschouwd als de thuisbasis van het festival. 

Elk jaar biedt het evenement een indrukwekkende reeks eet- en drinkverkopers, variërend van lokale eetgelegenheden tot luxe vijfsterrenhotels, die allemaal de gerechten tegen redelijke prijzen aanbieden. 

De toegang is gratis publiek en toeristen en begint iedere dag 17.00 uur.

Olleke Bolleke in Hua Hin

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!