Vrouw van ingenieur in Oost-Thailand geeft haar vreemdgaan openlijk toe en beweert dat haar man haar niet kon bevredigen

CHONBURI:- De vrouw van een Thaise ingenieur gaf toe hem te hebben bedrogen met een vrijwilliger van een reddingsstichting (hoe toepasselijk ook) en voegde eraan toe dat het drukke werkschema van haar man, mishandelingen en het feit dat hij haar seksuele behoeften niet kon bevredigen, haar dwongen tot deze affaire. 

Haar man, de 42-jarige ingenieur, Sam, nam contact op met social media influencer, Guntouch Pongpaiboonwet alias “Gun” om hem te helpen gerechtigheid te zoeken nadat zijn 20-jarige vrouw, Gift, een affaire had met een 21-jarige vrijwilliger van een reddingsstichting, genaamd Em. Em en zijn vriend kwamen toen naar zijn huis en bedreigden Sam.

Sam onthulde tijdens een persconferentie dat hij Gift en Em betrapte op seks in een busje van de reddingsstichting . Hij voegde eraan toe dat hij goed voor zijn vrouw had gezorgd en haar elke maand 20.000 baht zakgeld had gegeven. Ondanks dat, heeft ze hem meerdere keren bedrogen. Sam gaf aan dat hij van plan was juridische stappen te ondernemen tegen zowel zijn vrouw als haar minnaar.

Khun Gift kwam later naar voren om zichzelf te verdedigen tijdens een interview met Amarin TV gisteren, 31 juli. Gift gaf toe dat ze een affaire had met Em en haar minnaar voor het eerst ontmoette op 9 juli in de supermarkt van haar tante in Chonburi.

Em nam later contact met haar op via Facebook. Ze gaf toe dat ze gevoelens voor hem had omdat Sam geen tijd had om in de slaapkamer naar hogere sferen te brengen. Khun Gift zei dat ze meerdere keren afspraken met Em had gemaakt, maar nooit seksuele handelingen had verricht tot de dag dat hun relatie werd ontdekt.

Gift hield echter vol dat ze Em alleen orale seks had gegeven en niet verder was gegaan dan dat. Ze had spijt van wat ze had gedaan, bood haar excuses aan haar man aan en zocht een nieuwe kans om het goed te maken. Haar man vergaf haar, maar ze wist niet waarom hij besloot juridische stappen tegen haar te ondernemen.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Tags:

2 gedachten aan “Vrouw van ingenieur in Oost-Thailand geeft haar vreemdgaan openlijk toe en beweert dat haar man haar niet kon bevredigen”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!