Inwoners van Pattaya dringen aan op serieuze acties tegen het spuit verfvandalisme

PATTAYA:- De inwoners van  Pattaya dringen er bij de relevante autoriteiten op aan om serieuze actie te ondernemen tegen vandalen die graffiti op muren en elektriciteitskasten in de stad spuiten.

Lokale verslaggevers meldden dat elektrische schakelkasten, verkeersborden en zelfs privé-eigendommen langs de hoofdwegen van Pattaya, zoals Sukhumvit Road, Third Road en South Pattaya Road, beklad zijn met graffiti.

Dit vandalisme van bendesymbolen tot vulgair taalgebruik, waardoor het prachtige landschap van Pattaya aanzienlijk wordt verpest.

Ondanks een recent bezoek van de premier van Thailand, die de stad inspecteerde ter voorbereiding op het mogelijk organiseren van een F1-raceblijft de graffiti ongecontroleerd, wat leidt tot groeiende frustratie onder de bewoners.

Burgers smeken de stad om beslissende actie te ondernemen tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor het herstellen van de algehele visuele aantrekkingskracht van  Pattaya.

In mei hadden de “graffitikunstenaars”  zelfs het beroemde bord van Pattaya besmeurd, wat veel lokale bewoners boos maakte, zoals we hier meldden.

In maart, twee tieners werden gearresteerd wegens het vernielen van de Bali Hai Pier en werden gedwongen hun eigen geklieder schoon te maken.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!