Stoffelijk overschot van een buitenlandse toerist op het strand  van Pattaya aangetroffen, de man had verschillende bloem en vogeltatoeages.

PATTAYA:- Het plv. hoofd van de rechercheafdeling op het politiebureau van Pattaya, luitenant-kolonel Anan Mahakit Asawakul, ontving een melding van de ontdekking van een lichaam in het gebied tegenover Soi 3 op de Pattaya Beach Road.

Nadat de recherche het rapport had ontvangen, haastte ze zich samen met reddingswerkers van Sawang Boriboon Thammasathan Pattaya naar de plaats van het ongeval om deze nare ontdekking te onderzoeken.

Daar vonden ze een ongeklede buitenlandse toerist op het strand liggen met een bloemtattoo op zijn linkerarm en een vogeltattoo op zijn rechterarm.

Onderzoek van het lichaam bracht geen tekenen van geweld aan het licht en er werd geen bewijs gevonden dat aangaf wie de persoon was of waar hij vandaan kwam.

Politieagenten vermoeden voorlopig dat de dood van het slachtoffer niet langer dan 5 uur eerder was ingetreden.

De reddingswerkers van Sawang Boriboon hebben het lichaam van de overledene tijdelijk naar een ziekenhuis in Bang Lamung brengen voordat het Forensisch Medisch Instituut van het politie-ziekenhuis van Chonburi de werkelijke doodsoorzaak vaststelt.

Politieagenten ter plaatse zullen de zaak blijven onderzoeken om de identiteit van de overledene en zijn verblijfplaats vast te stellen voordat verdere juridische stappen worden ondernomen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!