Politie Pattaya arresteert 21 Indische beheerders van 7 illegale websites met een omzet van 100 miljoen baht

PATTAYA:- Nadat de politie informatie hadden ontvangen over een illegale gok-website die vanuit het pand in de provincie Chonburi werd geëxploiteerd, ondernamen de autoriteiten op 11 juni actie. Het centrum voor misdaadbestrijding en de immigratiepolitie van de provincie Chonburi, in bezit van een huiszoekingsbevel van het provinciale gerechtshof van Pattaya , inspecteerde een pand in het Tambon Nongprue van Pattaya.

Bij inspectie van het grote huis van twee verdiepingen met een hek eromheen en een zwembad, troffen ze op de begane grond acht Indiase staatsburgers aan die werkten als administratief personeel voor de online gokwebsite.

Ze zaten achter computers, praatten met klanten en controleerden het stortings- en opnamesysteem. In de slaapkamers op de bovenverdieping werden nog eens 13 Indiase mannen slapend aangetroffen, wat het totaal op 21 personen brengt.

De politie nodigde alle Indiase staatsburgers beneden uit om hun documenten te controleren. Er werd ontdekt dat 8 van de Indiase mannen geen paspoort hadden, terwijl de rest een volledig paspoort had met buitenlandse studentenvisa.

De politie nam acht laptops in beslag, meer dan honderd mobiele telefoons, talloze simkaarten, een notitieboekje met de namen van klanten en papieren met in het Hindi geschreven regels voor administratief personeel die op de muren waren gehangen en waarop het verbod stond op het drinken van alcohol tijdens het werk, te laat komen op het werk, en anderen richtlijnen.

Er werd ontdekt dat deze groep Indiase staatsburgers zeven online gokwebsites beheerde, waarbij een hooggeplaatst Indiaas lid momenteel wordt gezocht voor ondervraging. De websites hadden een omzet van ruim 200 miljoen roepies, wat overeenkomt met ongeveer 100 miljoen baht, via bankrekeningen in India. De locatie van de websiteservers is momenteel onbekend en wordt nog onderzocht.

Aanvankelijk werden alle 21 Indiase staatsburgers samen met bewijsmateriaal in hechtenis genomen om een ​​arrestatierapport in te dienen bij het politiebureau van Pattaya City. Er werd contact opgenomen met het immigratiebureau van Chonburi om de wettigheid van hun binnenkomst en vertrek uit het land te verifiëren, en ze zullen op de zwarte lijst worden gezet en de toegang tot Thailand worden ontzegd.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: ข้าวสด.ดอทคอม

Tags:

Eén gedachte over “Politie Pattaya arresteert 21 Indische beheerders van 7 illegale websites met een omzet van 100 miljoen baht”

  1. Hoe kan je zonder paspoort Thailand binnen komen?
    Misschien dezelfde truc als de asiel zoekers uit veilige landen in NL?
    Zodra je binnen bent paspoort verbranden ?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!