Vrouw uit Pattaya riskeert haar oog te verliezen door nalatigheid in salon aan huis

PATTAYA:- Een 40-jarige inwoonster van Pattaya, Khun Baifern (pseudoniem), meldde een ernstige ooginfectie als gevolg van een vloeistof die werd gebruikt bij een wimper verlenging behandeling, welke uitgevoerd in een thuissalon in Nong Manow in Pattaya Oost.

Khun Baifern vertelde dat ze tijdens de procedure al irritaties begon te ervaren. Ondanks dat ze de technicus had geïnformeerd over het branderige gevoel, kreeg ze het advies een ventilator te gebruiken om het ongemak te verlichten. De irritatie hield aan, vergezeld van voortdurend tranende ogen. 

De toestand verslechterde aanzienlijk wat haar ertoe aanzette zelfmedicatie te gaan gebruiken met ontstekingsremmende medicijnen, waardoor ze de ernst van het probleem onderschatte. Maar plots begonnen haar ogen rood en troebel teworden, wat aanleiding was voor een bezoek aan een kliniek. De kliniek stelde een ernstige ooginfectie vast en adviseerde onmiddellijk contact op te nemen met haar familie. 

Geschokt door de ernst van de situatie zocht Khun Baifern verdere behandeling in het Somdet Sriracha-ziekenhuis, maar werd gewaarschuwd voor de hoge kosten zonder verzekeringsdekking. Vervolgens ging ze naar het Chonburi-ziekenhuis, waar ze werd opgenomen. Artsen informeerden haar over de mogelijke noodzaak om het geïnfecteerde oog te verwijderen, aangezien haar gezichtsvermogen niet kon worden hersteld, zelfs niet als het oog werd behouden.

Khun Baifern heeft het incident sindsdien gemeld bij het politiebureau van Bang Lamung.

Van de politie wordt verwacht dat zij de partijen oproept voor onderzoek en mogelijke oplossing. Toen er contact werd opgenomen, ontkende de salon die verantwoordelijk was voor de wimperverlenging enige kennis van het incident en verklaarde dat de eigenaresse zich momenteel in Bangkok bevond.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!