Eenarmige motorrijder rijdt in Sattahip een peuter omver

SATTAHIP:- Eerder deze week vond een ongelukkig ongeval plaats in een steegje nabij Chong Samae Sarn, in Sattahip, toen een motorrijder wiens arm geamputeerde was, per ongeluk een jong kind omver reed. 

Hulpverleners troffen een radeloze moeder aan die haar gewonde de 1-jarige peuter vasthield, de kleine Narawiwat, hield er wel blauwe plekken op zijn hoofd en lichaam aan over.

De 47-jarige motorrijder, Khun Wichean Jantamas, die een handicap aan de linkerarm heeft, blind is aan zijn linkeroog en slechtziend is aan zijn rechteroog, was naar verluidt onderweg om zijn zus te bezoeken op het moment van het incident. 

Volgens onderzoek verklaarde Wichean dat hij het kind niet had gezien en per ongeluk over hem heen reed. Hij beschreef het aangrijpende incident en vertelde dat hij, zodra hij de impact voelde, het voertuig stopte en zich haastte om het kind te helpen. Hij waarschuwde onmiddellijk de autoriteiten om onmiddellijke hulp te zoeken.

Het reddingsteam bracht het kind snel naar het Queen Sirikit Hospital, Royal Thai Navy Medical Department, voor dringende medische hulp. 

De toestand van het kind wordt nauwlettend in de gaten gehouden terwijl de medische staf werkt aan zijn herstel.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: เคเบิลทีวี ทีเอ็มเอ็น

Tags:

2 gedachten aan “Eenarmige motorrijder rijdt in Sattahip een peuter omver”

  1. Waar haalt die man het lef vandaan om met één halfwerkend oog en één blind oog, plus nog een gebrek aan één arm, toch op een motorbyke klimt met deze gevolgen van dien.

  2. In NL hebben ze teveel regeltjes maar hier in TH te weinig, wel goed dat hij direct gestopt was, die gastjes op de fatbikes in NL zouden keihard door rijden

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!