Het vuurwerkfestival van Pattaya gaat dit jaar eind November plaatsvinden

PATTAYA:- De verwachtingen stijgen nadat het stadsbestuur van Pattaya de datum bekendmaakte voor het “Pattaya International Fireworks Festival” van dit jaar. Op 29 en 30 november 2024 zal deze kustplaats opnieuw de locatie zijn voor een van de meest indrukwekkende vuurwerkfestivals in de wereld.

Onder het motto “ความยิ่งใหญ่สุดอลังการ” (De Grootste Pracht) kunnen bezoekers een spectaculaire gebeurtenis verwachten die de nachtelijke hemel boven de Baai van Pattaya zal veranderen in een zee van kleur. Het evenement vindt zoals gebruikelijk plaats op Pattaya Beach, waar bezoekers niet alleen kunnen genieten van adembenemende vuurwerkshows, maar ook de levendige sfeer van deze levendige stad kunnen ervaren.

Het festival trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers van over de hele wereld. Het staat bekend om zijn uitgebreide en kunstzinnig ontworpen vuurwerkshows die de lucht verlichten met levendige kleuren. De deelnemende pyrotechnici aan het festival komen uit verschillende landen en presenteren hun unieke vuurwerkvaardigheden, wat het evenement tot een internationaal hoogtepunt maakt.

Naast het indrukwekkende vuurwerk is er ook een ondersteunend programma met muziek, culinaire hoogstandjes en culturele optredens.

Organisatoren en stadsfunctionarissen benadrukken dat het “Pattaya International FireworksFestival 2024 zal veilig en gezinsvriendelijk zijn. De bezoekers zijn welkom uitgenodigd om dit evenement niet te missen en hun reis naar Pattaya tijdig te plannen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: การท่องเที่ยวแห่งประเทศไทย

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!