Trainer voor exotische huisdieren slaat op een avondmarkt de tanden uit de mond van Zuid-Koreaanse toersit

PATTAYA:- Een Thaise dierentrainer heeft gisteravond op een avondmarkt in Pattaya, de tanden uit de mond van een Zuid-Koreaanse man geslagen. De Thaise man voelde zich beledigd, nadat de Zuid-Koreaanse man tijdens zijn optreden geld naar hem gooide.

Het Zuid-Koreaanse slachtoffer, de 38-jarige Munsu Park, heeft samen met zijn Thaise vriendin en oudere broer, vannacht om 02.00 uur een klacht ingediend bij het politiebureau van Mueang Pattaya.

De fysieke aanval vond plaats op de Runway-avondmarkt aan Pattaya Sai Song Road. Mr. Park wees erop dat hij tanden had verloren en dat zijn lippen gekneusd en bloederig waren door de aanval.

Parks vriendin May vertelde de politie dat haar vriend voor de eerste keer naar Pattaya kwam en op de zevende dag van zijn vakantie de avondmarkt bezocht.

Op de markt raakte Park geïnteresseerd in een exotische dierenshow met een python en een Siberische oehoe en begon een video te maken. De dierentrainer, later geïdentificeerd als Khun Bas, benaderde Park onmiddellijk en eiste dat hij stopte met filmen. Park zou het bord niet hebben gezien dat aangeeft dat vóór het filmen moest worden betaald.

Er ontvouwde zich een gespannen confrontatie, waarbij Park naar verluidt een bankbiljet van 100 baht naar Bas gooide, wat Bas ertoe aanzette het geld weg te gooien.

Terwijl Park zijn geld ophaalde, gaf Bas twee trappen in zijn gezicht, waardoor de tanden uit de mond van Park vielen.

Bas werd voor verhoor naar het politiebureau ontboden, waarbij hij de fysieke mishandeling bekende. Hij beweerde dat de actie van Park, waarbij hij geld naar hem gooide, beledigend was en aanleiding gaf tot zijn uitbarsting van geweld. Hij erkende zijn wangedrag en betuigde spijt.

De politie moet de aanklachten tegen Bas nog vaststellen, maar ze zijn van plan te onderzoeken of hij juridisch eigenaar is van de exotische dieren uit zijn show.

Een soortgelijk verhaal over een Zuid-Koreaanse toerist in Pattaya werd in juli vorig jaar gemeld. Het Zuid-Koreaanse slachtoffer werd aangevallen tijdens een livestream op zijn YouTube-kanaal in Jomtien Beach. De Thaise aanvaller beschuldigde de buitenlander ervan hem te filmen en sloeg de YouTuber in het gezicht.

Helaas moest het gewonde Zuid-Koreaanse slachtoffer 34.000 baht betalen voor het filmen van iemand anders zonder toestemming.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: ข่าวไทยเกอร์

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!