Muay Thai-kampioen van Pattaya geeft 1,200 gegrilde varkensspiesjes weg om de overwinning van Manchester United in de FA Cup te vieren

PATTAYA:- De Thaise bokskampioen en leverancier van gegrild varkensvlees I“PTT Apichat Farm” gaf meer dan 1,200 gegrilde varkensspiesjes en 200 pakjes kleefrijst aan inwoners van  Pattaya  weg, dit ter ere van de overwinning van Manchester United in de FA Cup.

De weggeefactie vond gisteren voor de varkensvleeswinkel van khun Wanchalerm, aan Soi Kho Phai plaats.

Onze razende reporter “Snelle Jelle” was er als de kippen bij en arriveerde vroeg bij de winkel en ontwaarde toen al een levendige sfeer. 

Talloze fans en klanten van Manchester United, waarvan velen hun teamshirt droegen, stonden gretig in de rij om de gratis lekkernijen van khun Wanchalerm in ontvangst te nemen.

Khun Wanchalerm legde uit dat hij eerder op sociale media had beloofd 1,200 gegrilde varkensspiesjes weg te geven als Manchester United de FA Cup veiligstelde. Na de 2-1 overwinning van de Rode Duivels op Manchester City zaterdag hield khun Wanchalerm zijn woord. Hij begon vanochtend vroeg met het grillen van het varkensvlees en voegde zelfs 200 pakjes kleefrijst toe aan de weggeefactie.

Het evenement was zoals te verwachten een groot succes, waarbij khun Wanchalerm op sociale media veel lof ontving voor zijn vrijgevigheid en toewijding aan zijn woord.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Facebook

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!