De onlangs gerepareerde Pratumnak Road in Pattaya weer naar de gallemiezen gereden

PATTAYA:-  De aanwonenden van de  onlangs gerenoveerde Pratumnak Road in Zuid-Pattaya klagen steen en been, dit tot ontsteltenis van de afdeling wegonderhoud. Burgemeester Ngamphichet startte daarop onmiddellijk een onderzoek door de afdeling klachtenbeheer van het stadsbestuur.

Uit het onderzoek is gebleken dat de asfaltverharding op een kruispunt beschadigd is geraakt nadat zware voertuigen over het onverharde wegdek reden. 

Normaal gesproken is er een uithardingsperiode van 24 tot 48 uur nodig voordat de weg open gaat voor verkeer, maar vanwege verkeersvertragingen op dezelfde dag werd de weg vervroegd opengesteld.

Bovendien verergerde de regen de situatie, omdat slecht weer niet ideaal is voor asfalteringswerkzaamheden. Er werd contact opgenomen met de verantwoordelijke aannemer om de nodige reparaties uit te voeren. 

Gisteren zijn de herstelwerkzaamheden gestart, rekening houdend met de huidige weersomstandigheden. De oplevering van de bouwwerkzaamheden heeft nog niet plaatsgevonden, hetgeen verdere controles vergt.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!