Dikke farang kleedt zich uit en poept bij een shrine in Bangkok 

BANGKOK:- Het Thaise toerisme kreeg deze week opnieuw een noot te kraken toen Bangkok getuige was van een weerzinwekkende, slecht opgevoede dikke farang die het passend achtte om zich uit te kleden, te baden en te poepen bij een shrine.

De Toerisme Autoriteit van Thailand heeft de afgelopen vier jaar, na de Covid-19-epidemie, een inhaalslag gemaakt om meer toeristen naar het “land van de glimlach”  te trekken. Helaas veranderden dat glimlachen gisteren in fronsende gelaatsuitdrukkingen toen een zwaarlijvige buitenlander iedereen om hem heen negeerde en dacht dat het een goed idee was schijt aan het heiligdom te hebben.

Het incident, dat afgelopen donderdag, 11 april, werd vastgelegd nabij de beruchte Soi Nana, district Sukhumvit Soi 4, toont de man die nonchalant op de stoep hurkt voordat hij zich gaat baden in een nabijgelegen heiligdom met de schijnbare hulp van een Thaise bewaker.

Getuigen gaven uiting aan een mengeling van verbazing en ergernis en drongen er bij de autoriteiten op aan de man te identificeren en actie te ondernemen. Sommigen hebben hun bezorgdheid geuit over het negatieve beeld dat dit incident op buitenlanders in Thailand geeft.

Hoewel de identiteit van de man onbekend blijft, onderstreept het incident een terugkerend probleem van respectloos gedrag van bepaalde buitenlandse bezoekers aan Thailand.

Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Asean Now

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!