Boom boom: Thaise inwoners staan ​​op nummer 1 in de Aziatische wiplijst

PATTAYA:- De World Population Review-website publiceerde een ranglijst met het gemiddelde aantal seksuele partners per land in 2024, waaruit bleek dat Thais de meest seks-beluste mensen in Azië zijn.

De World Population Review-website publiceerde de ranglijst voor 2024 voor het gemiddelde aantal seksuele partners per land, en onthulde dat Thaise mensen het hoogste aantal seksuele partners in Azië hebben.

De ranglijst is samengesteld op basis van enquêtes in 46 landen over het aantal seksuele partners dat iemand in zijn leven heeft. De World Population Review stelde dat de cijfers verband houden met de culturele normen.

Het gemiddelde aantal seksuele partners in Turkije bedraagt ​​naar verluidt 14,5. India heeft naar verluidt het laagste aantal seksuele partners. De website noemde het belang van het huwelijk in de Indiase cultuur als de reden dat India onderaan staat, waarbij inwoners worden aangemoedigd om zich te onthouden van seks voor het huwelijk of te trouwen voordat ze seksuele activiteiten ondernemen.

Sommige landen in Azië, zoals Vietnam en China, staan ​​ook onderaan de ranglijst. De website meldde dat mensen in China, Hong Kong en Vietnam hun hele leven minder dan vier seksuele partners hebben.

Hoewel Thailand niet in de top tien staat, staat het land op de twaalfde plaats in de wereld en het hoogst in Azië. Het gemiddelde aantal seksuele partners in Thailand bedraagt ​​10,6, vergeleken met 10,2 in Japan, 7,2 in Singapore, 5,1 in Indonesië, 3,2 in Vietnam, 3,1 in China en 3,0 in India.

Doordat de Thaise gemiddeld een hoog aantal seksuele partners hebben, zou daarom wijzen op het hohe aantal seksueel overdraagbare aandoeningen in het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!