Storing in het biometrische immigratiesysteem op de luchthaven Suvarnabhumi veroorzaakt files van passagiers 

SAMUT PRAKAN :- Er was gistermorgen een storing in het biometrische immigratiesysteem op de luchthaven Suvarnabhumi, waardoor een enorme file van aankomende passagiers ontstond en snelle actie nodig was om het probleem op te lossen.

Volgens majoor-generaal Choengron Rimpadee, commandant van immigratieambtenaren op de internationale luchthaven, wordt het systeem momenteel gerepareerd, wat voor vertragingen bij de immigratiebalies zorgde. Hierdoor steeg de verwerkingstijd voor de paspoortcontrole van de gebruikelijke 45 seconden per persoon naar ruim een ​​minuut.

De verstoring trof vooral de geautomatiseerde kanalen voor paspoortcontrole, waardoor er tijdens de spitsuren aanzienlijke files ontstonden, vooral voor vertrekkende passagiers. De situatie escaleerde snel en leidde tot lange wachtrijen die reikten tot aan de bagagecontrolepunten.

Het Immigration Technology Center, dat verantwoordelijk is voor het getroffen technische systeem, heeft de oplossing van het probleem versneld. 

Tegelijkertijd namen immigratiecontroleposten op de luchthaven Suvarnabhumi, in overeenstemming met hun noodplannen, noodmaatregelen door toevlucht te nemen tot handmatige controles door immigratieambtenaren en de applicatie van de luchthaven te gebruiken om mensen te identificeren met potentiële problemen, zoals arrestatiebevelen of overschrijdingen van de toegestane verblijfsduur.

Olleke Bolleke in Centraal Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!