Man die in het oude verlaten Batman gebouw in Pattaya woont, gearresteerd wegens illegale drugs en vuurwapens

PATTAYA:- De politie in Pattaya heeft een Thaise man aangehouden wegens het bezitten en verkopen van methamfetamine en illegale wapens.

Kolonel Navin Sinthurat, hoofdcommissaris van het politiebureau Banglamung arresteerde samen met een team rechercheurs de verdachte, alleen geïdentificeerd als de 35-jarige Khun Rueangrit.

Volgens de inlichtingendiensten van de politie zou Rueagnrit in een verlaten gebouw in Soi Batman in Zuid-Pattaya wonen en betrokken zijn bij de illegale handel in drugs en vuurwapens. 

Nadat ze hem verdacht in de omgeving hadden zien rondlopen, vroegen de agenten om te fouilleren, hoewel er niet onmiddellijk illegale items werden gevonden, bekende hij naar verluidt onlangs methamfetamine te hebben gebruikt.

Bij een daaropvolgende huiszoeking in het gebouw werden zeven patronen met jachtgeweermunitie van kaliber 12, 0.78 gram kristalmethamfetamine en drugsparafernalia gevonden die verborgen waren in een verborgen compartiment.

Khun Rueagnrit gaf toe dat hij de medicijnen had gekocht van een persoon die alleen bekend stond als “M”. Hij beweerde ook een wapen te bezitten voor persoonlijke bescherming. 

Hij zit momenteel in hechtenis voor verder onderzoek nadat hij is beschuldigd van bezit van illegale drugs en vuurwapen- en drugsgebruik.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!