Hier wat theesoorten, die u kunnen helpen bij het afvallen in Thailand

PATTAYA:- Behalve dat thee het elixer is dat je helpt bij het navigeren door de chaos van het dagelijks leven, kan thee meer doen dan zorgen voor een snelle energiefixatie; het kan wonderen doen bij het uitstulpen van uw buik(je). Of u nu de voorkeur geeft aan koffie of thee, het is onmiskenbaar plezier om tijdens een stevige regenbui te genieten van een kop hete masala-thee.

Maar thee is niet alleen het elixer dat je helpt bij het navigeren door de chaos van het dagelijks leven, maar kan meer doen dan zorgen voor een snelle energiefixatie; het kan wonderen doen bij het beheersen van uw gewicht.

Hoewel gewichtsverlies en groene thee vaak in verband worden gebracht met wetenschappelijke ondersteuning voor de verschillende voordelen ervan, bieden verschillende andere opties een vergelijkbare effectiviteit.

Nieuwsgierig? 
Hier is een verscheidenheid om te overwegen:
~ Zwarte thee
Het drinken van een kopje zwarte thee in de ochtend of avond is een veel voorkomend verschijnsel in Indiase huishoudens. Uit onderzoek blijkt dat zwarte thee meer oxidatie ondergaat dan andere varianten, wat resulteert in de donkere kleur.

De aanwezigheid van krachtige polyfenolen zoals cafeïne draagt ​​bij aan gewichtsverlies door oxidatieve stress te verminderen en de stofwisseling te stimuleren.

~ Oolong thee
Hoewel duurder, kan Oolong thee een uitstekend middel zijn om af te vallen. Het combineert de eigenschappen van zowel groene als zwarte thee. Het ondergaat meer oxidatie dan groene thee, maar minder dan zwarte thee.

Oolong-thee bevat catechines en theaflavines, samen met cafeïne, waardoor het een krachtig hulpmiddel is voor gewichtsverlies en verbetering van de stofwisseling.

~ Hibiscusthee
Afgeleid van hibiscusbladeren, biedt hibiscusthee verschillende voordelen voor gewichtsverlies. Catechines die de bloeddruk en de bloedsuikerspiegel verlagen, helpen indirect bij het afvallen.

Bovendien vermindert hibiscusthee de opname van glucose en koolhydraten, waardoor de bloedlipideniveaus worden verlaagd.

~ Witte thee
Lichte, milde en subtiel gearomatiseerde witte thee bevat krachtige polyfenolen zoals catechine, ECG en EGC, waardoor het een robuust brouwsel is om je buikbuik onder controle te houden.

Deze polyfenolen helpen bij de afbraak van vetcellen en stimuleren de stofwisseling.

~ Rooibos thee
Hoewel het lopende onderzoek voortduurt, kan rooibosthee bijdragen aan gewichtsverlies dankzij de antioxidant Aspalathin.

Deze verbinding helpt stress te verlichten en bevordert indirect een verbeterd metabolisme en gewichtsverlies.

Hoewel thee vaak wordt gezien als een verjongende avondboost, dienen ze meerdere doeleinden en bieden ze verschillende voordelen voor zowel lichaam als geest.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!