Drie auto’s beschadigd doordat een stroomrail van de MRT in Bangkok op de weg viel

BANGKOK:- Drie auto’s raakten deze zondagmorgen beschadigd, gelukkig vielen geen slachtoffers nadat de stroomrail van de MRT Pink Line op de weg viel. De stalen rails van de bovenleiding Khae Rai-Minburi vielen rond 05.00 uur op de weg voor het Ministerie van Irrigatie, in het Pak Kret, district van de provincie Nonthaburi. Ook werd een elektriciteitspaal werd door de vallende rails omver getrokken. Voor de veiligheid van het publiek moest de politie één rijstrook afsluiten.

Uit eerste onderzoek bleek dat de Pink Line-trein van station Minburi naar Khae Rai was vertrokken. Toen de trein het gebied het gebouw van ministerie van irrigatie bereikte, raakten de in beton gegoten stroomrails los en viel op de weg eronder, waarbij drie auto’s beschadigd raakten.

Een bron zei dat talloze mensen op de markt in de buurt aanwezig waren om boodschappen te doen, en dat ze mazzel hadden ongedeerd te kunnen ontsnappen. 

De trein werd stopgezet en de passagiers werden om veiligheidsredenen verzocht uit te stappen. Onderzoekers onderzoeken hoe de stroomrail is losgeraakt.

Olleke Bolleke in Bangkok 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!