BREAKING NEWS | De drijvende markt van Pattaya staat in volle hens, het lukt de brandweer niet om het vuur onder controle te krijgen.

PATTAYA:- De felle brand verspreid zich over de hele markt. Toeristen en werknemers moesten in het water springen om aan de vuurzee te ontsnappen en konden zo het vege lijf redden.

De dispatch in de radiokamer van de Sawang Boriboon kreeg om 20:00 uur de melding van een brand op de drijvende markt en sloeg direct groot alarm, zodat meer dan 20 brandweerwagens en voertuigen uit verschillende districten zijn gemobiliseerd om de brand te blussen.

Verondersteld wordt dat de brand in het midden van de drijvende markt is begonnen, het vuur sloeg als een razende om zich heen, tot nu toe is het niet gelukt het verzengende vuur te bedwingen.

De brandweer bestrijdt de brand vanuit verschillende windrichtingen, onderwijl worden de op de Sukhumvit geparkeerde auto’s door werknemers van de drijvende markt en brandweerlieden weggeduwd.

Bij de eerste evaluatie kwam vast te staan dat er geen gewonden waren gevallen, de brandcommandant verklaarde dat zijn medewerkers bezig zijn om de oorzaak van deze catastrofe te achterhalen. Ook zijn er af en toe explosies te horen. De brandweerlieden moeten daarom uiterst voorzichtig zijn.

Het hele gebied is grotendeels gemaakt van hout met rieten daken, waar het vuur graag gebruik van maakt en zich steeds verder aan het uitbreiden is.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Verschillende Thaise kranten

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!