UPDATE | Door Duitsland gezochte Hells Angel crimineel probeert aan uitlevering Thailand te ontsnappen door met één Thaise dame te trouwen

CHIANG RAI:- De Hells Angels crimineel Herr D., die eerder deze week in Noord-Thailand werd gearresteerd, was zijn rechtszitting in Kiel ontvlucht en trouwde onlangs tijdens een uitbundige huwelijksceremonie in Thailand om aan zijn veroordeling te ontsnappen.

Herr D, een vooraanstaand lid van de sinds 2012 verboden Hells Angels-groep in Kiel, vluchtte zijn heimat en ging naar Thailand en trouwde daar in een mum van tijd.

Velen vragen zich af of het ware liefde is of een ontsnappingsstrategie om te voorkomen dat ze in Duitsland worden veroordeeld.

Herr D., die in Duitsland wordt gezocht wegens ernstig lichamelijk molest op een landgenoot. Hij had inderdaad een romantisch verhaal kunnen vertellen maar de waarheid bleek anders. Binnen een paar weken leek hij tot over zijn oren verliefd te zijn geworden op een betoverende Thaise vrouw en stapte in een bezonnen bui in het huwelijksbootje.

Maar hoewel deze versie voor sommigen een hartverwarmend sprookje vertegenwoordigt, geloven anderen dat er een veel minder romantische waarheid achter dit huwelijk schuilgaat.

De echte reden voor zijn plotselinge vertrek ligt mogelijk in een donkerder hoofdstuk in zijn leven, hij was namelijk betrokken bij het neerschieten van een rivaal, A. (40), van de vijandige rockgroep Bandidos, die eveneens in Duitsland verboden is, op de parkeerplaats van een Holstentherme.

Toen de rechtszitting zou beginnen, was de verdachte Herr D. met de noorderzon vertrokken.

De advocaat van hem, stelde dat zijn cliënt in Azië een ernstig motorongeluk zou hebben gehad en daardoor niet naar Duitsland kom terugkeren.

Maar foto’s van de uitbundige huwelijksceremonie in de provincie Sa Kaeo in het oosten van Thailand, bijgewoond door 150 gasten, lieten een totaal ander verhaal zien.

Daar te midden van feestelijk geklede gasten, legde Dennis F. zijn kersverse bruid de huwelijksgeloften af ​​tijdens een traditionele Thaise ceremonie. Een woordvoerder van het Duitse Openbaar Ministerie zegt dat als een verdachte op eigen gezag afwezig is, er doorgaans een arrestatiebevel wordt uitgevaardigd.

D. is inmiddels opgepakt door de Thaise immigratiepolitie en wacht nu op uitlevering aan Duitsland. Daarna kan hij Thailand nooit meer binnenkomen.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!