Gemeente Pattaya verwijderd hinderlijke reclameborden uit Walking Street

PATTAYA:- Loco-burgemeester van deze kustplaats, khun Manoch Nongyai, leidde een groep arbeiders om te beginnen met het verwijderen van belemmerende reclameborden van Walking Street om een ​​comfortabele doorgang van brandweerwagens mogelijk te maken in geval van calimiteiten.

De verwijdering volgde op het bevel van de stad aan ondernemers om hun reclameborden te verplaatsen die buitensporig over de weg uitstaken en het verkeer blokkeerden.

Volgens de gemeentelijke order mogen de billboards niet meer dan 50 centimeter uit het gebouw steken. Ook dienen de billboards op 2.40 meter boven het wegdek geplaatst te worden.

Nadat de richtlijn zijn deadline had bereikt, bleek dat sommige ondernemers niet voldeden, dus moest de loco-burgemeester de reclameborden zelf en zijn team verwijderen. Dit was om een ​​gemakkelijke doorgang van brandweerauto’s mogelijk te maken in geval van nood, zoals brand.

Tot nu toe zijn er twee hinderlijke reclameborden van de straat gehaald. Manoch herhaalde dat hij Walking Street regelmatig zal inspecteren om te controleren op belemmerende reclameborden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!