Familie van Thais-Pakistaanse verdachte in moord op Hans Peter Mack zegt dat hij werd bedreigd en gedwongen om te helpen bij het verdoezelen van het lichaam

PATTAYA:- De familie van een Thais-Pakistaanse verdachte van de moord op de 62-jarige Duitse zakenman Hans Peter Mack in Pattaya, zegt dat ze met hun zoon hebben gesproken en dat ze zijn verklaringen geloven dat door de vermeende bendeleider, de 52-jarige Olaf Brinkmann werd gedwongen en bedreigd, om te helpen bij het opruimen van het lichaam van Mack.

De Thais-Pakistaanse verdachte werd gistermiddag in Kanchanaburi gearresteerd, waar de lokale politie verklaarde dat hij van plan was naar Myanmar te vluchten.

De ouders van Shahruek Udin op het politiebureau van Nongprue in Pattaya

Kolonel Santi Kornkasem, hoofdcommissaris bij politie Pattaya verklaarde dat verdachte de 27-jarige verdachte khun Shahruek Kareem Udin, samen met zijn advocaat vanuit Kanchanaburi op het politiebureau van Nongprue arriveerde.

Shahruek werd opgewacht door zijn ouders en broer op het politiebureau, die allemaal diep emotioneel waren over de hele situatie. Allen stemden ermee in om met de pers te spreken om hun mening over de situatie te verduidelijken en Shahrueks betrokkenheid uit te leggen.

Volgens de ouders van Shahruek, de 52-jarige vader Sabas, en de 56-jarige moeder, Khun Pac, die een vishandel in Phuket heeft, had de familie eerdere zakenrelaties met 54- jarige verdachte Frau Petra Kristel Grundgriff, met betrekking tot de distributie van vis uit Phuket in Pattaya. De ouders zeiden echter dat de zakelijke deal ongeveer twee jaar eerder was mislukt vanwege zorgen over Petra’s betrouwbaarheid. Hun zoon, Shahruek, had echter contact gehouden over niet-gerelateerde onroerend goed deals en kansen.

Frau Petra had zich eerder deze week bij de politie overgegeven.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!